vineri, 3 februarie 2012

Sentimente.

De ce nu pot oamenii traii fara iubire,de ce este totul fara rost atunci cand esti singur,de ce iti doresti cu disperare sa auzi un "te iubesc",de ce ,de ce,de ce? :))
 O fata categoric nu ar putea sa reziste foarte mult timp fara iubire ,cu toate ca am mai intalnit si exceptii,dar?Ma intreb ce simt ele,cele singure ? Sau nu au sentimente?
Cum poti sa zici "nu am nevoie de un barbat langa mine,pot avea unul in fiecare secunda"?DA,este adevarat,la fel cum este adevarat ca cei care vin intr-o secunda ,pleaca in a doua asa cum au venit.Si in urma ce ramane?Nu ramane nimic!
Pretentiile fetelor din ziua de azi ,sunt extrem de mari,atat de mari incat se pierd in detalii marunte ce le complica viata si le face sa uite de lucrurile frumoase din jurul lor.Ce te face pe tine,ca fata,sa renunti la dragoste?Poate banii,poate faima,sau poate cu totul altceva?
 Multi,devin dependenti de dragoste dupa ce ajung sa cunoasca cel mai frumos sentiment de pe lume,iubirea,si multi sunt cei care cersesc iubire in oricine le da atentie.Pentru ca nu se poate traii fara iubire,si nu ma refer la cea pentru mama sau pentru copil,pentru ca nu te simti implinit sufleteste fara jumatatea ta si nu poti sa vezi dincolo de orice zid de unul sau una singur/a,pentru asta si pentru multe altele ai nevoie de iubire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu